Bereiding
- Was de courgette en rasp deze.
- Laat volledig uitlekken en wring met behulp van een theedoek het vocht eruit.
- Doe de courgette in een kom en voeg hieraan de bloem, het ei en de helft van de gemalen kaas toe.
- Kruid met wat zout, peper en curry.
- Roer alles goed door elkaar.
- Doe het mengsel op een bakpapier en vorm de pizza.
- Bak de bodem 15 minuten voor in een voorverwarmde oven op 180°C.
- Ondertussen kunnen we de topping maken.
- We mengen de tomatensaus met de kruiden en brengen deze op smaak. µ
- We wassen de groenten en snijden de kerstomaatjes in 2, de paprika in stukjes en
de kip in kleine stukjes. - Als de bodem gebakken is smeren we hierop een laag tomatensaus en beleggen we deze met de kerstomaatjestomaten, paprika , kip en ananas.
- Bestrooi met de overige kaas.
- Bak gedurende 10 minuten op 180°C.
*Voor de lactosevrije variant gebruik je lactosevrije kaas.
*Voor de glutenvrije variant gebruik je glutenvrije bloem.