Pasta met zalm en spinazie

Dit gerecht is super makkelijk en kan je zelfs maken zonder kookvuur!
pasta met zalm en spinazie
Ingrediënten voor 1 persoon
volkoren pasta
60
g
diepvries spinazie
300
g
zalmfilet diepvries
125
g
philadelphia zalm of kruiden
50
g
dille

Bereiding

  • Kook de pasta gaar. (eventueel in de microgolfoven)
  • Laat de spinazie ontdooien en giet het vocht weg.
  • Meng de spinazie samen met de dille, zout en Philadelphia en zet enkele minuten in de microgolfoven.
  • Leg de zalmfilet in de folie in de microgolfoven en laat garen in de folie.
  • Duw de zalm fijn met een vork en meng samen met de spinazie onder de pasta.

*Dit gerecht bevat 500 kcal per persoon.

*Dit gerecht is glutenvrij.

*Voor de lactosevrije variant gebruik je Philadelphia lactosevrij.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram