Witte kool met biefstuk en rode curry

Bij witte kool denken veel mensen meteen aan boerenkost maar met dit oosters getint gerecht leer je het anders eten.
Witte kool met biefstuk en rode curry
Ingrediënten voor 1 persoon
ui
1
volkoren couscous
60
g
olie
1
el
biefstuk in blokjes
125
g
witte kool gesneden
300
g
rode curry pasta naar smaak
alpro soya kokos
100
ml

Bereiding

  • Snijd de kool fijn.
  • Snijd de uien in halve ringen.
  • Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de uien 3 min.
  • Schep de biefstukblokjes erbij en roerbak weer 3 min.
  • Voeg de kool, de rode currypasta  en de kokosmelk toe. Dek de wok af en stoof het gerecht op laag vuur 10 minuten.
  • Serveer de gewokte kool met de couscous.

*Dit gerecht is lactosevrij indien de currypasta geen lactose bevat.

*Voor de glutenvrije variant gebruik je rijst i.p.v. couscous. Kijk de currypasta na.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram