Bloemkoolwafels

Deze hartige wafels eet je als lunch! De hoeveelheid vermeld bij 1 persoon is voor 6 wafels. 2 wafels= 1 snede brood.
Bloemkoolwafels
Ingrediënten voor 1 persoon
bloemkool
220
g
havermout
50
g
ei
1
olie om wafelijzer in te vetten

Bereiding

  • Kook of stoom de bloemkool gaar. 
  • Meng met de overige ingrediënten behalve de olie en mix alles tot een glas beslag samen met de bloemkool. 
  • Vet het wafelijzer in. 
  • Bak wafels. 

Ter variatie kan je 30 g kalkoenspekjes of magere gemalen kaas toevoegen. 

*Dit gerecht is glutenvrij indien de havermout voldoet. 

*Dit gerecht is lactosevrij. 

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram