Frambozen yoghurt taartje met chocolade bodem

De gebakjes bewaar je best in een gesloten doos of pot in de koelkast nadat ze zijn afgekoeld. De ingrediënten vermeld bij 1 persoon zijn de hoeveelheden voor 6 mini taartjes.
Frambozen yoghurt taartje met chocolade bodem
Ingrediënten voor 1 persoon
6
g
blaadjes gelatine
4.5
fruityoghurt met frambozensmaak zonder toegevoegde suiker
375
g
frambozen (diepvries)
6
g

Bereiding

  • Voor de bodems volg je het recept van de Surprise brownie. Verdeel het beslag over 6 muffins zodat de bodem gevuld is. Bak de muffins af en laat afkoelen.
  • Laat de gelatineblaadjes 5 min weken in koud water.
  • Giet het water weg en plaats enkele seconde in de microgolf en roer tot het is opgelost.
  • Meng de gelatine met de yoghurt en stort dit in de muffinvormpjes op de browniebodem.
  • Zet minimum 4 u in de koelkast. Na 1 uur kan je op elk taartje een framboos leggen.
  • Haal de taartjes uit de vormen.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram