Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Snijd de pompoen in frietjes. De schil mag eraan blijven.
- Doe in een pot en meng met de provencaalse kruiden en 1 el olie. Verspreid op een bakplaat.
- Plaats 10 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten. Besprenkel met de helft van de olie en bestrooi met peper. Bak ca. 10 min. mee in de oven.
- Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat ondertussen de kikkererwten uitlekken en spoel af onder koud water. Snijd de peterselie fijn. Snipper de uien en meng met de kikkererwten, ras el hanout, geitenkaas en de helft van de peterselie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Haal de paprika’s uit de oven en verlaag de oventemperatuur naar 200 °C roer de pompoen om.
- Vul de halve paprika’s met het kikkererwtenmengsel en bak 20 min. in de oven samen met de pompoen.
- Bestrooi de gevulde paprika’s met de rest van de peterselie en serveer met de couscous en pompoen.