Groene asperges met gebakken zalm

Een makkelijk receptje met groene asperges!
Groene asperges met gebakken zalm
Ingrediënten voor 1 persoon
olie
1
el
zalmfilet
125
g
asperges
300
g
aardappelen
165
g
peper
zout

Bereiding

  • Schil en kook de aardappelen gaar.
  • Was en snijd de asperges in stukken.
  • Wok de asperges in de helft van de olie. Kruid met peper en zout naar smaak.
  • Bak de zalm in de rest van de olie en kruid met peper naar smaak.

*Dit gerecht is gluten- en lactosevrij.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram