Bereiding
- Doe de room en de alpro coconut in een pannetje en breng aan de kook.
- Week ondertussen de gelatineblaadjes in koud water.
- Kruid de kokosmelk met een beetje zout en peper. Haal van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Meng goed en laat wat afkoelen.
- Giet de panna cotta in mooie glaasjes, en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
- Schil de mango en de ananas en snij ze in fijne blokjes.
- Hak de munt fijn. Meng alles in een kom: mango, ananas, chili en munt. Zet dit mengsel in de koelkast tot je glaasjes panna cotta zijn opgesteven.
- Neem jouw glaasjes kokos panna cotta uit de koelkast. Schep er de salsa over.
- Bak de scampi’s kort aan in een pan met een beetje olijfolie tot ze rozig zien. Als je scampi’s té lang bakt worden ze taai, en dat is uiteraard niet de bedoeling. Ongeveer zo’n 1 tot 1,5 minuutje per kant. Smakelijk!
*Dit gerecht is gluten- en lactosevrij. Het is geschikt voor een koolhydraatarm- of proteïnedieet.