Hartige cake met groene asperges en geitenkaas

Deze hartige cake of groentetaart met asperges eet je als lunch of diner met nog extra asperges erbij. Of in kleine vorm als hapje.
Hartige cake met groene asperges en geitenkaas
Ingrediënten voor 1 persoon
eieren
1
volkorenmeel
40
g
groene asperges in stukken
2
zachte geitenkaas
20
g
bakpoeder
3
g
peper
halfvolle melk
60
ml

Bereiding

  • Kook de asperges 3 minuten.
  • Meng alle andere ingrediënten door elkaar en doe in een met bakpapier beklede springvorm.
  • Doe de asperges er bovenop.
  • Bak 40 min in een voorverwarmde oven van 180 °

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram