Hartige granola

Granola is meestal zoet maar kan ook perfect hartig! Deze hartige variant is lekker in een salade, in je soep of als extra knabbeltje. 50 g vervangt 2 sneden brood.
Hartige granola
Ingrediënten voor 1 persoon
eiwit
1
havermout
100
g
sesamzaad
15
g
zonnebloempitte
35
g

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 160 °C.
  • Meng alle ingrediënten.
  • Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 30 min. Roer af en toe eens om.
  • Bewaar in een afgesloten pot.

Je kan hier uiteraard zo veel in variëren als je wil.

*Indien je glutenvrije havermout neem is dit gerecht gluten- en lactosevrij.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram