Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180° C
- Snijd de korsten van het brood af ( deze kan je gebruiken om Broodpudding te maken)
- Druk het brood plat.
- Vet een springvorm in met olie en schik het brood hierin zodat je een bodem krijgt met opstaande randen. Duw alles goed aan met een glas.
- Kook de knolselder 3 minuten en laat goed uitlekken.
- Stoof de ui met de spekjes in de helft van de olie. Voeg de knolselder en geitenkaas toe.
- Wok de paprikareepjes in de olie en kruid met de bouillon, paprikapoeder en peper.
- Klop de eieren los in een kom en kruid met peper en sublimix naar smaak.
- Doe de uien, spek, knolselder en geitenkaas in de broodbodem en giet het eimengsel erover.
- Plaats 20-25 min in de oven.
*Voor de lactosevrije variant gebruik je lactosevrije geitenkaas.
*Voor de glutenvrije variant gebruik je glutenvrij brood.