Lasagne met pompoenbladen

Deze variatie op lasagne is lekker smeuïg!
Lasagne met pompoenbladen
Ingrediënten voor 1 persoon
volkoren lasagne bladen
45
g
magere verse kaas
100
g
300
g
magere gemalen kaas
15
g
pompoen lasagnebladen
100
g

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Doe een laag spaghettisaus in een ovenschaal.
  • Leg hierop een laag lasagnebladen.
  • Bedek opnieuw met spaghettisaus.
  • Besmeer de pompoenlasagnebladen met de verse kaas.
  • Beleg met een laag lasagnebladen.
  • Herhaal opnieuw met spaghettisaus, lasagnebladen, spaghettisaus en pompoenbladen tot alles op is.
  • Bestrooi met de magere gemalen kaas.
  • Plaats 45 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram