Ovenschotel met mozzarella, tomaat en courgette

Deze ovenschotel is in elk seizoen ene succes!
Ovenschotel met mozzarella, tomaat en courgette
Ingrediënten voor 1 persoon
bol mozzarella ligh
1
tomaat
300
g
courgette
300
g
aardappelen
175
g
Provençaalse kruiden

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Was de aardappelen en groenten en snijd in plakjes van ongeveer 0.5 cm.
  • Snijd de mozzarella in dunne plakjes.
  • Leg dakpansgewijs in een ovenschaal. Wissel af tussen mozzarella, groenten en aardappel.
  • Bestrooi met de kruiden.
  • Bak 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram