Tomaten-groentesoep

Deze soep maak je makkelijk met restjes groenten en is handig om in te vriezen. De hoeveelheid vermeld bij 1 persoon is voor ene grote pot.
Tomaten-groentesoep
Ingrediënten voor 1 persoon
Selderbladeren van 1 selder
ui
200
g
tomaten
300
g
aardappelen
100
g

Bereiding

  • Snijd alle groenten in blokjes.
  • Voeg water toe tot de groenten ruim onder water staan.
  • Voeg bouillon toe naar smaak.
  • Voor een maaltijdsoep voeg je aardappelen toe of je eet er brood bij.
  • Mix de soep.

*Indien de bouillon lactosevrij en glutenvrij is kan dit gerecht voor beide diëten.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram