Bereiding
- Kook de eieren en snijd in schijfjes.
- Schil de aardappelen, snijd in schijfjes en kook of stoom 20 minuten.
- Zet de spinazie 15 minuten in de microgolfoven. Kruid met Sublimix bouillon naar smaak.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Stamp de aardappelen en spinazie tot puree en leg een bodem in een ovenschaal of leg eerst een laag spinazie , een laag aardappelschijfjes en terug een laag spinazie.
- Leg de eieren er bovenop.
- Doe de melk, bloem en Sublimix bouillon naar smaak in een kookpot en breng al roerend aan de kook. Giet dit over de schotel.
- Bestrooi met de kaas.
- Plaats 20 min in een over van 180 ¤ C.
Smakelijk!
* Voor de glutenvrije variant gebruik je maïzena i.p.v. bloem.
* Om een lactose vrije variant te maken gebruik je lactosevrije melk en kaas. Deze kaas bevat wel meer vet.